UKK-keskustelut


Tänä syksynä Hämiksellä puhutaan asiaa!


Juristikerho järjestää tulevana syksynä UKK-keskustelujen nimeä kantavan asia- ja illallistilaisuuksien sarjan. Keskiviikkona 15.9 keskusteltiin taloudesta (onko valtioiden velkaantuminen ongelma?), keskiviikkona 27.10 puhutaan turvallisuudesta (turvaako NATO jäsenmaidensa turvallisuuden?) ja 8.12 keskustellaan ilmastosta (mitä maailman pelastaminen vaatii?).

Tilaisuudet alkavat kello 18. Kuhunkin tilaisuuteen kutsutaan vieraaksi kolmestä neljään asiantuntijaa, jotka kukin tarkastelevat aihetta omasta näkökulmastaan ja pyrkivät vastaamaan parhaansa mukaan suluissa esitettyihin kysymyksiin.


Turvallisuusiltaan on kiinnitetty:


  • Kansanedustaja, puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.)
  • Pitkän linjan diplomaatti ja East Office -konsulttiyrityksen entinen toimitusjohtaja Rene Nyberg
  • Venäjän turvallisuuspolitiikan tutkimuksen Mannerheim-professuurin haltija, apulaisprofessori Katri Pynnöniemi
  • Entinen Pääesikunnan tiedustelupäällikkö, kenraalimajuri evp Pekka Toveri


Keskustelua turvallisuusillassa luotsaa pitkän linjan toimittaja Matti Virtanen.


Ilmastosta on tulossa keskustelemaan näillä näkymin:

  • Greenpeacen ilmasto- ja energia-asiantuntija Kaisa Kosonen
  • Kansanedustaja, DI Lulu Ranne (ps.)
  • Emeritusprofessori Eero Paloheimo


Konsepti

Aluksi asiantuntijat pitävät kukin 10 minuutin puheenvuoron, jossa he esittävät oman näkemyksensä ja ratkaisunsa illan aihetta koskien.

Tämän jälkeen keskustellaan ohjatusti noin 45 minuuttia aiheesta, jonka jälkeen tarjotaan maittava kolmen ruokalajin illallinen, joka tarjoaa viitekehyksen illan annin ruotimiselle. Yksittäisen keskustelutilaisuuden osallistumismaksu on 20 euroa sisältäen illallisen. Kaikkiin kolmeen iltaan osallistumisen oikeuttavan kombolipun hinta on 50 euroa. Huomioithan, että kombolippu on maksettava paikan päällä ensimmäisessä illassa joko käteisellä tai Mobilepay-sovelluksella.

Tilaisuudet järjestetään Hämäläisten talon osakuntabaarissa, os. Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Tarkoituksena on saada aikaan laadukasta, faktapohjaista ja ennakkoluulotonta keskustelua mainituista yhteiskunnallisesti äärimmäisen kiinnostavista teemoista. Tervetuloa mukaan!


JURISTIKERHON MAKSUEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova, ja johtaa maksuvelvollisuuteen. Viimeistään kymmenen (10) vuorokautta ennen tapahtumaa tehdyt peruutukset eivät johda maksuvelvollisuuteen*. Tätä myöhemmin tehdyt peruutukset eivät poista maksuvelvollisuutta, pois lukien jos ilmoittautuja on sairastunut. Sairaustapauksissa tapahtumapäivän klo 12 jälkeen tehdyt peruutukset johtavat kuitenkin poikkeuksetta maksuvelvollisuuteen.


*kts. alta kombolippuja koskevat erityisehdot


KORONAPANDEMIAN VAIKUTUS TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISEEN

Tapahtuma toteutetaan vallitsevien koronaohjeiden mukaisesti. Mikäli osallistujamäärää joudutaan karsimaan, niin etusijalla ovat 1) kombolipun ostaneet ja 2) ensimmäisenä ilmoittautuneet.


LISÄTIETOJA


Roope Kauhanen

Hämäläis-Osakunnan Juristikerhon puheenjohtaja

roope.kauhanen@helsinki.fi

045 638 0080


Yksittäisilmoittautuminen maksaa 20 euroa.Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi