Ilveshiihto 2022

Ilveshiihto on noin 150 kilometriä pitkä vuosittainen laturetki Hämeen kuntiin. Hämäläis-Osakunta on järjestänyt Ilveshiihdon yhtäjaksoisesti vuodesta 1959 lähtien. Osallistujamäärä on vuosittain n. 35-40 hiihtäjää plus kolmen hengen huoltojoukot.


Tänä vuonna Ilveshiihto järjestetään 17-20.2. Hiihtomme alkaa Virroilta ja kulkee Pirkan taivalta mukaillen ensin Helvetinjärven kansallispuiston maisemissa Kuruun, josta jatkamme Seitsemisen kansallispuiston maisemissa Parkanoon. Sieltä jatkamme Hämeenkyrön seuduille, johon hiihtomme sunnuntaina päättyy.


Hiihdon matka on pitkähkö, mutta kohtalainen peruskunto ja hiihtotaito riittävät hiihdosta suoriutumiseen. Vauhti on melko tasainen ja päivä kuluu siivillä. Hiihdon oma huoltoporukka elvyttää hiihtäjiä noin tunnin välein runsailla eväillä ja kannustushuudoilla. Kunnat tarjoavat hiihtäjille myös majoituksen, tänäkin vuonna koulujen ja kunnan tilojen jumppasalin lattialla.


Hiihtäjien ylimääräiset varusteet kuljetetaan reissussa mukana kulkevassa bussissa, jonne voi myös siirtyä lepäämään, jos päivän kilometriannos tuntuu liian rankalta. Hiihtovälineiksi kelpaavat tavalliset murtomaasukset, jotka kannattaa testata ennen lähtöä.Tämän vuoden aikataulu, joka tarkentuu vielä lähempänä tapahtumaa:

Torstaina 17.2 n. 16:30 : Lähtö osakunnalta Virroille, jossa yöpyminen

Perjantaina 18.2: Yöpyminen Kurussa

Lauantaina 19.2: Yöpyminen Parkanossa

Sunnuntaina 20.2 n. 18:00: loppusauna Hämeenkyrössä, paluu osakunnalle noin 22:00


Tapahtuman hinta on tänä vuonna:

Hämäläis-Osakunnan opiskelijajäsenet 37 €

Muut opiskelijat 47 €

Seniorit, muut 85 €

Hintaan kuuluu:


  • Bussikuljetukset osakunnalta ja takaisin sinne
  • Majoitukset
  • Aamiainen, lounas ja iltaruoka kaikkina päivinä
  • Huollon tarjoamat välipalat ja herkut
  • Voiteet ja suksien huoltovälineet, tietyissä rajoissa


Lisätietoja antaa

Eemeli Mölsä

hiihdonjohtaja 2022

eemeli.molsa@gmail.com

040 5826317Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi