Lomake suljettiin: 2019-10-30 23:59:00 GMT+0200

Hämäläis-Osakunnan 366. vuosijuhla

Tervetuloa juhlistamaan 366-vuotiasta Helsingin yliopiston Hämäläis-Osakuntaa!


Vuosijuhlaa vietetään lauantaina 16.11.2019. Tänä vuonna juhlimme vuosijuhliamme ilmastoystävällisellä teemalla!


Juhlapäivä alkaa seppeleenlaskulla kunniajäsenemme, presidentti J. K. Paasikiven haudalla Hietaniemen hautausmaalla klo 12.00.

Päiväjuhla alkaa klo 15.45 osakunnan 2. kerroksen pienessä juhlasalissa (Urho Kekkosen katu 4–6 D, Helsinki). Siellä jaetaan osakunnan harrastusmerkit ja otetaan vastaan tervehdykset.


Iltajuhla järjestetään Ostrobottnian juhlasalissa (Museokatu 10). Osakunnalta ei järjestetä yhteiskuljetusta, mutta juhlapaikalle voi liikkua helposti kävellen 750m matkan tai julkisilla kulkuneuvoilla. 

Juhla aloitetaan klo 17.30 tervetulomaljalla, minkä jälkeen iltajuhla alkaa lippujen saapumisella klo 18.00.


Iltajuhlassa nauretaan, lauletaan ja nautitaan kolmen ruokalajin illallisesta. Ohjelmassa on mm. Hämäläis-Osakunnan Laulajien esitys, juhlapuhe ja kunnia- ja ansiomerkkien jako. Iltajuhlan päätteeksi tanssimme akateemiset tanssit.

Iltajuhlan pukukoodi on juhlapuku akateemisin kunniamerkein, mutta saavu paikalle sellaisessa juhla-asussa, jossa tunnet olosi mukavaksi!


Iltajuhlasta siirrytään omatoimisesti takaisin Hämäläiste talolle eeppisille jatkoille! Jatkoilla pääsee nauttimaan illalliskortin hintaan kuuluvaa yöruokaa, tanssimaan Hämäläis-Osakunnan Soittajien säestyksellä ja nauttimaan neljän kerroksen bileistä.

Sunnuntaina 17.11. klo 12.00 emännistö tarjoilee silliaamiaista osakunnalla.


Ennen juhlia on mahdollisuus opetella pääjuhlassa tansittavia tansseja. Lisäksi tullaan pitämään juhlapukumyynti/vaihto/lainaustapahtuma. Älä siis heitä vanhaasi roskikseen, äläkä osta uutta, vaan malta mielesi ja tule mukaan juhlapukukierrätykseen! Lisätietoja seuraa piakkoin.
Ilmoittautuminen on sitova! Mikäli kohtaat ongelmia nettilomakkeen kanssa, ota yhteyttä juhlamestareihin (maria.saraste@gmail.com tai laura.weckstrom@helsinki.fi).

 • Kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa to 10.10.2019 klo 12.00.
 • Iltajuhlaan mahtuu 150 osallistujaa
 • Kaikkien ilmoittautuminen päättyy ke 30.10.2019 klo 23.59

Iltajuhlan osallistumismaksut ovat seuraavat (alkoholillinen ja alkoholiton menu ovat samanhintaisia):

 • Hämäläis-Osakunnan jäsenet: 68 €
 • Hämäläis-Osakunnan fuksit: 53 €
 • seniorit ja muut ei-jäsenet: 90 €
 • kannatushinta, joka menee osakunnan toiminnan tukemiseen: 105 €


Fuksiksi katsotaan tässä yhteydessä henkilö, joka on ensimmäistä kertaa kirjautunut HO:n jäseneksi kevätlukukaudella 2019 tai syyslukukaudella 2019.


Silliaamiaisen hinta on 10 €


Osakunta haluaa olaa mukana tukemassa ilmastonmuutoksen hillitsemistä, joten annamme juhlassa mahdollisuuden lahjoittaa käteistä. Lahjoituskohteeksi valikoitui Luonnonperintösäätiö, etenkin Pirkanmaan aluen metsät. Lisätietoa löytyy osoitteesta: https://www.luonnonperintosaatio.fi/fi/kampanjat/pala-pirkanmaata


Toivomme myös muiden vieraiden lahjomuksien liittyvän tämän vuoden teemaan ja olevan ainakin hiilijalanjäljeltään pieniä, hiilineutraaleja tai vaikka hiilinieluja.


Maksuohjeet niitä tarvitseville (iltajuhla ja sillis maksetaan samalla viitenumerolla):

 • saaja: Hämäläis-Osakunta
 • tilinumero: FI50 2185 1800 0339 54
 • viite: 5610
 • eräpäivä: 16.11.2019

Jos jäi kysyttävää, laita rohkeasti sähköpostia juhlamestareille:

 • Laura Weckström (laura.weckstrom@helsinki.fi)
 • Maria Saraste (maria.saraste@gmail.com)Tapahtuman eventti osoitteessa: https://www.facebook.com/events/494497851387078/
Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Ne, jotka osallistuvat postitse tai sähköpostitse tulleen erillisen kutsun kautta, valitsevat neljästä "kutsuvieras" -vaihtoehdosta. Muut valitsevat kolmesta ensimmäisestä.

Vastaus ei ole sitova, mutta auttaa päiväjuhlan tarjoilujen mitoittamisessa.

 
Kirjoita tähän seuralaisesi nimi. HUOM! Avecin täytyy myös ilmoittautua erikseen. Pöydät ovat pyöreitä eli avecit laitetaan vierekkäin.
 
Kuvaile lyhyesti. Pömpöösiä pönötystä? Hurttia huumoria? Lähelle baaritiskiä? Sällskap på det andra inhemska? Toteutamme toiveet mahdollisuuksien mukaan.
 
Selostathan ruokarajoitteesi hyvin selkeästi.
 


Kirjallisen kutsun saaneet täyttävät myös seuraavat kentät


Selitteet: * HO = Hämäläis-Osakunnan hallituksen jäsen, päävirkailija, muu kutsun saanut HO:n virkailija tai muu aktiivi * minä itse = esim. kunnia-, ansio- tai harrastusmerkinsaaja, puheenpitäjä, esiintyjä jne. * HYS = Hämäläisten ylioppilassäätiön säätiön hallitus, säätiön valtuuskunta, stipendilautakunta, Osakuntabaari, kirjasto yms. * muu taho = ystävyysjärjestö, muu osakunta, Tavastia ry, Helsingin yliopisto, HYY, muu ylioppilaskunta jne.

 Kirjoitathan tähän, jos sinulla on erityisiä tarpeita, toiveita tai terveisiä liittyen vuosijuhlaan. 

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi