Koivuniemen kevättalkoot 2020


Suurin määrä ilmoittautumisia on saavutettu!

Koivuniemen Kevättalkoot 29.5.-31.5.On jälleen aika talkoilla Koivuniemi avauskuntoon! Talkoot järjestetään toukokuun viimeisenä viikonloppuna (29.5-31.5.) ja vielä ehtii mukaan! Oittiin matkustetaan itsenäisesti, mutta jonkinlainen kimppakyyti tai yhteislähtö junalla lähtijöiden kesken järjestettänee. Osakunta kustantaa junamatkat talkoisiin ja takaisin (jos et tule yhteislähdössä, säilytä kuitti niin saat rahasi sitä vasten takaisin) sekä tarjoaa talkooruuat.


Perjantaina on ohjelmassa kevyttä siivousta ja talon purkamista talviteloilta. Lauantai on varsinainen talkoopäivä, milloin tehdään suurin osa töistä. Sunnuntaina tehdään loppusiivous ja valmistaudutaan avaamaan kesäkausi seuraavana päivänä. Voit tulla myös vain osaksi aikaa, kaikki apu kelpaa!


Tarkemmat ohjeet talkoista ja aikataulu toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin. Kysymyksissä voit olla yhteydessä kesäpaikkavastaava Lauri Hämäläiseen, lauri.a.hamalainen@aalto.fi .


Ilmoittautuminen päättyy 22.5.!Jos pääset koko viikonlopuksi, ilmoita pääsetkö ensisijaisesti pe-la vai la-su. // HUOM! pe-la-välillä on maksimimäärä ilmoittautumisia. Voit vielä ilmoittautua la-su-välille.


Sekä alkoholillisia että alkoholittomia virvokkeita varataan talkooväelle, mutta vastauksilla mitoitetaan tarjoiluita


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi